پنجشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰
۰ نفر

کدو حلوایی یکی از غذاهای مطلوب این فصل است در حالی که بیشتر ما نمی‌دانیم با محصولات این فصل چه غذاهای متنوعی می‌شود درست کرد.

سوپ کدو

مواد لازم:
سيب‌زميني متوسط: 3عدد
كدو حلوايي خرد شده: 2/5پيمانه
پياز بزرگ: يك عدد
آب مرغ: 2 ليوان
شير: يك ليوان
كره: 10 گرم
نمك و فلفل

سيب‌زميني‌ها را درشت خرد مي‌كنيم. پياز را هم به همين صورت خرد مي‌كنيم.
سيب‌زميني و پياز و كدوحلوايي را توي قابلمه مي‌ريزيم. آب مرغ و كمي نمك و فلفل را هم اضافه مي‌كنيم. بايد صبر كنيم تا اين مواد خوب بپزند و حسابي نرم بشوند.
راه ديگر هم اين است كه اين سبزيجات را در فر كبابي كنيم و بعد پوست آنها را بكنيم و خرد كنيم و بعد ادامه ماجرا. حالا بايد همه مواد را با هم در مخلوط‌كن بريزيم و پوره كنيم.
بعد از يكدست شدن سبزيجات، در آخر شير را اضافه مي‌كنيم. بايد حواسمان به غلظت سوپ‌مان باشد كه كم و زياد نشود. غلظتش كه به اندازه شد كره را اضافه كرده و نمك و فلفل را ميزان مي‌كنيم و از روي حرارت برمي‌داريم.
حتي مي‌توانيم به جاي شير از خامه هم استفاده كنيم كه خوشمزه‌تر و مجلسي‌تر بشود.

  • خواص كدو حلوايي

كدوتنبل تقريبا به اندازه هويج حاوي كاروتنوئيد است. اين تركيبات آنتي‌اكسيداني براي مقابله با سرطان، بيماري‌هاي قلبي و عروقي يا آفتاب‌سوختگي مؤثر است، از پيري چشم جلوگيري مي‌كند و باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

  • خواص سيب‌زميني

سيب‌زميني پخته يك غذاي استثنايي مفيد با كالري كم و فيبر غذايي بالاست كه قدرت دفاعي چشمگيري در برابر بيماري‌هاي قلبي- عروقي و سرطان دارد اما نبايد با چربي يا سرخ كردن، تمام اين فوايد را از آن گرفت. سيب‌زميني غني از ويتامينC، B6، مس، پتاسيم، منگنز و فيبرغذايي است ضد‌راديكال‌هاي آزاد فعاليت مي‌كند، كاهش‌دهنده فشارخون است و ويتامينB6 بالايي دارد. اين ويتامين سلول‌هاي مغز را مي‌سازد.

کد خبر 284139

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha